EDS uw Classic Koni specialist!

Alle Koni schokdempers die nu nog in productie zijn worden door EDS geleverd.

Bestel Hier!

 

KONI CATALOGUS

Op zoek naar een product? Zoek het op in de catalogus hierboven, noteer het productnummer en bestel het bij ons!

 

Koni is een van de weinige fabrikanten die schokdempers individueel per automodel heeft ontwikkeld. Kiest u voor een Koni? Dan weet u zeker dat deze schokdemper speciaal voor uw auto bestemd is. Juist daarom ervaren duizenden autoliefhebbers hun Koni schokdempers als de meest ideale combinatie voor optimaal rijplezier.

De Koni schokdemper worden geleverd in de traditionele kleuren o.a. rood, geel voor de sport uitvoering en zwart voor de klassiekers. 

Zijn Koni’s duur? Bij EDS zeker niet!

Door onze efficiënte inkoop kunnen wij Koni schokdempers leveren voor een zeer aantrekkelijk prijs zo ontvang je altijd 30% korting. De korting is reeds verwerkt in onze prijs zodat je direct het juiste bedrag in beeld hebt.

Raadpleeg de Koni Catalogus voor het juiste Koni schokdempernummer alvorens je een bestelling plaatst in de shop. Het artikel vindt je door het onderdeelnummer in "zoeken" te plaatsen (rechts boven in deze pagina). 

Advies nodig? Mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of bel 036 - 523 49 94

 

EDS VERLEENT Op alle Koni schokdempers twee jaar garantie!

 

Additional information